11 Avram Iancu, Room 319 office@cluj-napoca.elsa.ro +40 745 050 099

Secretar General

Funcția de Secretar General reprezintă una dintre ariile de suport ale asociației și este împărțită în patru piloni: Administrare, Comunicare, Informare și Instruire.
Astfel, Secretarul General este responsabil de organizarea, direcțioarea și menținerea structurii interne a asociației și trebuie, prin urmare, să se asigure ca Statutul ELSA Cluj-Napoca, Regulamentele de Ordine Interioara și Cartea Deciziilor ELSA România sunt respectate. În vederea respectării atribuțiilor, funcția de Secretar General implică dreptul de semnatură în actele interne ale asociației și presupune centralizarea actelor Grupului Local.

Comunicare

Cel mai important instrument prin care se realizează consolidarea unei asociații este comunicarea, iar rolul Secretarului General este de a menține legătura atât cu actualii membri ai asociației, cât și cu Seniorii. În acest mod se asigură transmiterea informațiilor despre evenimentele asociației tuturor persoanelor interesate.

Instruire

În ceea ce privește instruirea, Secretarul General are atribuția de a organiza training-uri referitoare la Regulamentul de Orgine Interioară, care se adresează noilor membri, coordonează activitatea Comisiei Electorale și procesul de tranziție de la nivel local.