11 Avram Iancu, Room 319 office@cluj-napoca.elsa.ro +40 745 050 099
Adrian Pintea

Adrian Pintea și autoproclamata Generație de Aur, cele 8% din motivația sa și nu în ultimul rând – femei

Mi-a luat puțin timp să mă decid cum să încep și mai ales ce o să conțină următorul text… O să încep cu garanția pe care pot să o ofer, în sensul că ELSA nu îți impune absolut nimic niciodată și că ELSA îți oferă întotdeauna exact cât îi oferi și tu – atât în plan academic, cât și în ceea ce privește divertismentul și socializarea.

Am ajuns dintr-o întâmplare în ELSA, la recomandarea unui prieten, și din prezentarea “This is ELSA” îmi amintesc doar niște oameni care vorbeau despre ceva departamente, evenimente și funcții, care în acel moment nu făceau foarte mult sens pentru mine. În schimb, la un moment dat, a apărut o fată micuță, drăguță, într-o rochiță roșie, prezentând unul dintre departamente, fata care ulterior s-a dovedit a fi “8%  motivul pentru care am intrat în ELSA”.

Nu o să uit niciodată primul SLMI, an în care o generație nebună, frumoasă, și folosind puțin subiectivism, o generație de aur, generația ’94 își începea drumul în acea ELSA despre care toată lumea vorbea prin facultate. O nebunie de weekend din punctul meu de vedere, rezultat cu informații noi despre ELSA, o grămadă de prieteni noi, amintiri încețoșate, o ceartă cu un senior pe care, din anumite motive ce nu le pot justifica, îl consideram DJ, cu eticheta de “tipul ăla din Zalău” sau pentru prieteni, simplu – “Zalău”, dar mai ales cu un sentiment de “dragoste la prima vedere” față de asociație.

O altă experiență marcantă pentru viața mea de ELSAc a fost ICN-ul de la Bușteni din anul 2016, eveniment organizat de către ELSA Cluj-Napoca, eveniment la care am coordonat împreună cu alte 5 persoane superbe și cu o echipă minunată formată din membrii Grupului nostru Local unul dintre cele mai frumoase evenimente la care am avut ocazia să fiu prezent. Atunci am învățat că în momentul în care muncești alături de oameni dragi, nu există limite și greutăți de nedepășit și, cumva, energia emanată de o mână de oameni îți permite ca de la 10 dimineața să pregătești săli pentru ateliere, să te ocupi de problemele participanților pe tot parcursul zilei, la 1 noaptea să fii la party, la ora 4 dimineața să fii la after-party pe holul etajului 2 și să sfârșești dimineața la 7 cu micul dejun, apoi să o iei de la capăt cu fericire.

Aș povesti cât mai multe “inside-uri” și detalii despre party-urile și evenimentele organizate cu ELSA, dar probabil ar fi nevoie de o carte. Țin doar să spun că, datorită acestei Asociații, ultimii 4 ani din viața mea au fost apogeul tinereții, un drum presărat de prietenii, petreceri, sentimente, lacrimi, muncă, uneori și stres și multe altele, toate însumate într-un cuvânt: EXPERIENȚĂ. Consider că ELSA o să aibă un loc special în sufletul meu toată viața de acum înainte și cred că decizia de a mă înscrie în ELSA a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o atunci când am ajuns la facultate.

În concluzie, iubiți ELSA din tot sulfetul și, nu în ultimul rând, iubiți femeia!!!

Adrian Pintea

(Membru Departament Resurse-Umane 2013/2017,

cunoscut ca Zalăuan sau Micul Prinț)