11 Avram Iancu, Room 319 office@cluj-napoca.elsa.ro +40 745 050 099
This Is ELSA 2017

This is ELSA: 250 oameni au auzit despre responsabilizare, maturizare și depășirea limitelor

 

O sală. 250 de oameni. 4 speakeri. This is ELSA!

Startul recrutărilor ELSA Cluj-Napoca nu putea să aibă loc fără clasica prezentare a Asociației. Astfel, în data de 18 octombrie, în sala Europa a Casei de Cultură a Studenților, a avut loc evenimentul “This is ELSA!”

Sala s-a umplut repede, iar lumea aștepta cu nerăbdare începerea prezentării. Am fost onorați cu prezența a patru speakeri: Cristian Ardelean, avocat și fost membru ELSA Cluj-Napoca; Avocatul Alexandru Rîșniță; Alexandra Harabagiu și Ionuț Nițulescu, amândoi fiind actuali membrii ai Biroului Național ELSA România.

Dintre invitați, primul cuvânt l-a avut Cristian Ardelean care, fiind în studenție ELSAc, ne-a povestit despre propria sa experiență în Asociație si despre cum aceasta i-a definitivat drumul în carieră. Acesta, în urma unui stagiu de practică organizat de ELSA Cluj-Napoca, s-a decis asupra profesiei de avocat. Apoi a urmat Alexandru Rîșniță, care ne-a mărturisit regretele aduse de faptul că nu a făcut parte din ELSA în anii săi de studenție. De asemenea, a explicat cum generațiile actuale sunt mai bune, acestea având mult mai multe deschideri.

La rândul lor, membrii Biroului Național ne-au povestit despre cum i-a ajutat ELSA în dezvoltarea personală, încurajându-i pe cei prezenți să ia parte la această experiență. Ionuț Nițulescu a vorbit despre cum implicarea în asociație responsabilizează și maturizează, dar și despre cum aceasta are capabilitatea de a clădi prietenii de durată. Alexandra Harabagiu ne-a mărturisit despre frica de a vorbi în fața unui public mare, anterior intrării în ELSA, discursul ei dovedind că a trecut cu brio peste acest impediment.

După invitați, fiecare membru al Biroului Local a luat cuvântul, prezentând atribuțiile funcțiilor, departamentele dar și încurajând participanții să se implice in Asociație, povestind propriile experiențe din viața lor de ELSAc. La urmă, doritorii au rămas să completeze formularul de înscriere, începând astfel procesul de aderare in ELSA Cluj-Napoca.

Ținem să le mulțumim din nou invitaților pentru cuvintele adresate, dar și participanților pentru prezența în număr atât de mare, urându-le succes celor înscriși în etapa de recrutare.